loader
Bonte Content Strippenkaart

Speciaal voor paardencoaches

Jij bent een waanzinnige coach met paarden. Je helpt kinderen bij hun verdere ontwikkeling of volwassenen op hun nieuwe pad. Daar heb je het hartstikke druk mee, maar je zou wel iets meer aan je social media willen doen. Ik kan je daarbij helpen. Of je nu startende, of al jaren werkzaam bent als coach. Samen gaan we aan de slag om jouw socials op te laten bloeien.
img
Wat heb ik al gedaan...
Door de jaren heen heb ik veel ervaring op gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven aan de social media kanalen mogen werken. Leuk feitje, tijdens mijn opleiding Communicatie begon Facebook in Nederland zijn opmars. Later ging ik aan het werk voor de social media afdeling van KLM. Daar ben ik onder andere betrokken geweest bij het opzetten van de Instagram pagina voor deze luchtvaartmaatschappij, beantwoorden we met het hele team miljoenen berichten per jaar via Facebook, Twitter, LinkedIn en dus Instagram. Dit heb ik 7 jaar gedaan en de ervaring die ik hier opgedaan heb, zet ik graag in voor jouw bedrijf.
Wat kan ik voor je doen?
Ja, bewust een vraagteken. Want iedereen heeft moeite met andere aspecten van social media. Voor de ene coach is het inspiratie, voor de ander het plaatsen van content en voor jou is het misschien wel het schrijven. Samen gaan we al deze uitdagingen aan. Ik geloof in de kracht van samen creëren. Niets is belangrijker op deze kanalen dan authentiek zijn, jezelf zijn. Klanten willen weten wie die coach achter het bedrijf is en dat lukt alleen als we content creëren vanuit jouw coach hart. Laten we samen die uitdaging aangaan.

De Strippenkaart

De strippenkaart gaat helpen bij de ontwikkeling van jouw social media kanalen. Inbegrepen is een dagelijkse monitoring van je kanalen tijdens werkdagen. De strippen kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinde:
Social Boost

200,- /per kaart

Wil jij je kanalen even een boost geven. Iemand die even met je meedenkt en daarna weer geïnspireerd zelf aan het werk? Dan is dit de kaart voor jou!

  • 5 strippen
  • 1 maand monitoring
Social Assist

400,- /per kaart

De strippenkaart voor de drukke coach. Jij wil best meedenken over onderwerpen en mee schrijven, maar het plaatsen van content laat je liever aan een ander over.

  • 12 strippen
  • 3 maanden monitoring

Bonte Paarden Praatjes is aangesloten bij

kreac-wit

KREAC

Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach

GATVirtueelschild

GAT

Geschillen Alternatieve Therapeuten​

CATvirtueelschild-2

CAT

Collectief Alternatieve Therapeuten

Klachtenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Beroepscode

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Contactgegevens

img

Onze locatie

Herenweg, Rijnsaterwoude

img

Email

Sandra@bontepaardenpraatjes.nl

img

Telefoonnummer

+31 610419168

back-to-top