loader

Mimi

Over Mimi

Mijn kleine draakje. Mimi is een shetlandpony en sinds mei 2022 van mij. Haar oude baasje ging studeren en had geen tijd meer om haar te verzorgen en dus mocht ze bij mij komen wonen. 

Een week nadat ik haar kocht kreeg Mimi de bijnaam Diva en weer een week later werd dit Hare Majesteit. Mimi is namelijk een dame die weet wat ze wil en weet wat ze niet wil. Wat ze heel erg leuk vind is lekker knuffelen met iedereen en gepoetst worden. Daar kan ze echt enorm van genieten. Ik nodig je graag uit om haar te komen ontmoeten en verblijden met jou knuffels. 

Over Djira

Onze vriendelijke reus. Al een aantal jaar mag ik van Djira genieten als vaste verzorgster. Zo groot als deze dame is, zo klein is haar hartje. Altijd bereid om jou tegemoet te komen en altijd geduldig. De wijsheid van deze dame is eindeloos en ze neemt de tijd om deze aan jou door te geven. Rustig en met vier benen op de grond brengt ze je direct naar de kern. 

Djira

Bonte Paarden Praatjes is aangesloten bij

kreac-wit

KREAC

Kwaliteitsregister voor de equine assisted coach

GATVirtueelschild

GAT

Geschillen Alternatieve Therapeuten​

CATvirtueelschild-2

CAT

Collectief Alternatieve Therapeuten

Klachtenregeling

Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Beroepscode

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode

Contactgegevens

img

Onze locatie

Herenweg, Rijnsaterwoude

img

Email

Sandra@bontepaardenpraatjes.nl

img

Telefoonnummer

+31 610419168

back-to-top